Úvod k INOV-8 TRAILTOUR 2023

Zdá se ti, že už tu všechno bylo? Že už není co objevovat? Že už není kam se posouvat? Zkus se na chvíli zastavit a otevřít oči dokořán. Osm let je dlouhá doba. Změnila se krajina a změnil(a) jsi se i ty. Vrať se na místa, kde už to znáš. Znovu a přece jinak. Rychlejší, silnější, zkušenější… 

Po osmi letech, tisících kilometrech a stovkách hodin se vracíme zpátky na začátek, abychom na chvíli zastavili čas a připomněli si všechno, co se za tu dobu událo. A že je na co vzpomínat. Vítej v BEST OF TRAILTOUR. Vítej u výběru těch nejlepších trailových tras v České Republice a na Slovensku. Před sebou vidíš obrovské hřiště plné zážitků. Hřiště, jehož limity existují pouze v tvé hlavě a je jen na tobě jak daleko dokážeš dohlédnout. Vydej se znovuobjevit dávno zapomenutá zákoutí našich hor. Pořádně se rozhlédni po notoricky známých místech a užij si dříve opomenuté výhledy. Využij znalost terénu a zmáčkni se víc, než si myslíš, že je možné. Vyběhni v noci tam, kde jsi minule byl ve dne. Na jaře tam, kde minule ležely závěje spadaného listí.

Trail nikdy nebyl, není a nebude nudný, plochý, jednorázový… roční období, počasí, světlo, intenzita běhu… to všechno dokáže změnit notoricky známou trasu v dokonale cizí prostředí které můžeš objevovat znovu a znovu.
 

PŘIPOJIT SE K TRAILTOUR